Fiasco de Inviere

M-am dus cu niste prieteni la inviere la biserica Sf. Gheorghe. Am zis ca o sa fie bine, biserica in centru Bucurestiului, totul ok.

Ajungem acolo, nu foarta multa lume, intram in parculetul bisericii si ajungem undeva in lateralul bisericii.

And then…it all went south.

Nu sunt un om religios. Ma duc rar la biserica, if ever. Cand ma duc, ma duc din nevoia de a simiti ceva special, intelegere, pace, poate armonie interioara. Dar totusi nu pot sa ma abtin sa fac misto cand vezi acolo diferite fete, care cred ca nu stiu diferenta dintre club si biserica cu ochelari de soare noaptea.. Sau pe omu caruia clar ii lipseste ceva la mansarda si se duce si intreaba personal pe fiecare cine a blocat cu masina, tramvaiul. Era un Crysler 300 cu numar de state. Eu as fi intrat in el. Tramvaiul e mai mare…

Nu m-am putut abtine sa nu admir noile aparate de aer conditionat instalate pe peretele exterior al lacasului de cult vechi de cateva sute de ani.. De ce nu le-or fi instalat pe acoperis, sau intr-o cladire adiacenta, utilitara? A fost mai ieftin asa. De ce sa dea bani pe traseul frigorific. Ce daca strica tot aspectul bisericii. Mai ramane sa ii puna termopane.

Dragut a fost si omul carea vea un copil in brate cu o gluga (copilul) care se vroiau a fi urechi de ursulet dar care din orice unghi pareau a coarne..

Dupa cum ziceam nu sunt un om care sa ma duc des la biserica. Cred ca o sa ramana asa.

Anywho, nu am mai ras de mult asa de tare ca aseara.. Cu tot respectul pentru sarbatoare, ieri la biserica Sf. Gheorghe nu a fost nimic sfant.

Reclame

There are no comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: