Perfectiune

Mi-a venit in gand urmatoarea maxima: <<Pentru ce conteaza [pentru tine], trebuie sa atingi perfectiunea>>. Totusi, ce faci, cand nu stii ce conteaza pentru tine. Cand esti, din punctul asta de vedere, in ceata.. Cum cauti ce vrei? Sau nu cauti? Va veni raspunsul la tine? Sau daca stai degeaba ca un dobitoc, nu o sa se intample nimic?

Chiar nu stiu ce sa zic… Un lucru pot sa zic: Adult life sucks..

Reclame

Un răspuns

  1. Adult life can suck, asta cu siguranta, dar in acelasi timp cine ne obliga sa ne si purtam ca adultii? Da, in regula, nu poti sa te porti total imatur tot timpul, dar cred ca daca la o perioada mai facem cate o prostie, o tampenie, ceva, putem sa trecem mai usor peste restul.
    Iar cand nu stii ce conteaza pentru tine, ia o pauza. Sincer! Relaxeaza-te si vezi ce se intampla, scoate capul afara si vorbeste cu oamenii, iesi si distreaza-te cu prietenii. Lucrurile se intampla, iar daca stai pe-un scaun si te gandesti toata ziua ce-ai vrea, nu vei gasi nimic. Daca experimentezi 100 chestii, 100 de locuri de munca, whatever, la un moment dat o sa-ti dai seama ca ceva iti face foarte multa placere. Cel putin asa cred eu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: